EMPRESA

A DYTSA, fabriquem i desenvolupem Elements de Fixació d’Alta Resistència (s/plànols i normes de clients o s/normes internacionals) a la nostra Planta Integral (tots els processos fets in-situ) a Banyoles, prop de Barcelona.

El nostre compromís amb la Sostenibilitat i el Medi Ambient es reflecteix en l’elecció dels nostres materials i en la gestió eficient de la nostra empresa, per assegurar-nos que contribuïm a mantenir un futur més sostenible per a tothom.

La tecnología state-of the art de les nostres instal·lacions, certificades amb la IATF 16949 i ISO 14001, consta dels següents processos i equips: Boltmakers per l’estampació en fred, Línies de Tractament Tèrmic, Equips i Maquinària diversa per a definir la forma final (Robots, Torns CNC, Roscadores, etc.), Línies de Revestiment, Equips de Selecció Unitària, Línies d’empaquetatge, i Equips de Control i Laboratori.

Gràcies a la flexibilitat dels nostres equips de disseny i a la gran disponibilitat de Tooling especial, estem especialitzats en Volums a Mida per els nostres clients. Podem així fabricar i subministrar referències des de milions de peces a l’any, passant per centenars de milers, i desenes de milers i poguent fins i tot en casos específics a milers.

Els nostres cargols van dirigits al sector d’Automoció entès en sentit global: cotxes, camions, furgonetes, màquines moviment terres, tractors, etc., així com tots els seus components: bastidor, motors elèctrics, rodes, direccions, frens, motors, etc. i també a moltes altres Indústries (Electro-voltàica, Eòlica, Maquinària, Forestal, etc.).

El nostre equip de professionals altament qualificats gestiona tot el sistema organitzatiu per subministrar cargols que satisfacin les necessitats dels nostres clients i cumpleixin amb el fit-for-purpose per el qual han estat dissenyats. Treballem amb Proveïdors seleccionats i de confiança per garantir la qualitat dels Acers i dels Materials que adquirim als nostres proveïdors.

error: Content is protected !!