AVIS LEGAL

En compliment del que disposa la llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa que el titular d’aquest lloc web és DYTSA, amb domicili social a Ctra. Banyoles – Figueres, km 2.3, 17820 Banyoles, GironaEspanya.

El contingut d’aquest lloc web té un caràcter exclusivament informatiu i no constitueix una oferta vinculant per part del titular del lloc web. Així mateix, el titular del lloc web no es responsabilitza de l’ús que pugui fer-ne l’usuari així com tampoc de les errades o omissions que pugui contenir el contingut del lloc web o altres continguts als quals es pugui accedir a través d’enllaços a tercers.

El titular del lloc web es reserva el dret a modificar la informació continguda en aquest lloc web sense necessitat de previ avís i a suspendre temporalment o definitivament l’accés al lloc web en cas que això sigui necessari per a realitzar operacions de manteniment, actualització o millora dels mateixos o per qualsevol altre motiu.

En tot cas, l’usuari s’obliga a utilitzar el lloc web de conformitat amb la legalitat vigent, la bona fe, els bons costums i l’ordre públic. Així mateix, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar el lloc web amb finalitats il·lícites o que puguin causar danys o perjudicis a tercers.

El titular del lloc web no es responsabilitza dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles danys que puguin causar-se al sistema informàtic de l’usuari (hardware i software), els fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència de la presència de virus en el sistema informàtic de l’usuari utilitzat per connectar-se als serveis i continguts d’aquest lloc web.

La gestió i la política de processament de les cookies utilitzades en aquest lloc web es regeixen per les condicions especificades a Política de cookies.

La política de privacitat i la protecció de les dades recollides i processades en aquest lloc web es regeixen per les condicions especificades a Política de protecció de dades.

La relació entre el titular del lloc web i l’usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i els jutjats i tribunals de la ciutat de Girona seran els que tindran competència per resoldre qualsevol conflicte que pugui sorgir entre les parts, amb renúncia expressa de les seves pròpies jurisdiccions si n’hi ha alguna de diferent.

error: Content is protected !!