QUALITAT

En la nostra organització, la Qualitat és la nostra màxima prioritat i ens esforcem per assegurar que tots els nostres productes compleixen amb les especificacions de qualitat dels plànols, normes i altres requeriments dels clients.

Estem certificats IATF 16949 i ISO 14001, la qual cosa garanteix que complim amb els estàndards internacionals de qualitat i gestió ambiental. A més, hem obtingut homologacions dels principals clients i fabricants mundials de vehicles, la qual cosa demostra la nostra capacitat per satisfer les necessitats dels nostres clients més exigents.

ISO 14001

Certificat de gestió mediambiental

IATF 16949

Certificat de gestió de qualitat

Estem compromesos amb la Millora contínua i ens esforcem per assolir l’objectiu de zero defectes. Per això, hem implementat equips de treball multifuncionals que treballen conjuntament per garantir que tots els aspectes de la producció estiguin alineats amb els nostres estàndards de qualitat. Així mateix, disposem d’equips state-of-the-art tant en el nostre Laboratori Químic Metal·lúrgic i en el departament de Metrologia, com en els diversos departaments productius.

Treballem, i col·laborem en la definició de les especificacions i en la millora contínua i conjunta, amb proveïdors d’alambró internacionals que compten amb els principals certificats de qualitat i de gestió, la qual cosa ens permet assegurar que els nostres materials compleixen amb els més alts estàndards de qualitat.

error: Content is protected !!